Vaste planten (2598)

Vast planten zijn meerjarige planten met een niet verhoutende stengels. Hoewel sommige planten groen blijven, sterven de meeste in het najaar bovengronds af en beginnen onder de grond aan hun winterslaap. Ieder jaar worden er weer nieuwe bladeren, stengels, zaden en bloemen gevormd boven de grond. Er is veel variatie op het gebied van vaste planten. Olaf Nijenkamp is uw groothandel in vaste planten. Zoekt u als hovenier, architect of tuincentrum geschikte vaste planten? Wij zijn de perfecte schakel tussen kwekers en groenprofessionals. Bekijk ons assortiment direct online of in onze showroom.

Kiezen vaste planten

Om uw klanten te laten genieten van een tuin vol vaste planten waarvan ze jaar in jaar uit plezier hebben, is het kiezen van de juiste plant van belang. Bij ons als groothandel in vaste planten is het heel gemakkelijk uw planten te bestellen. Dit is zowel online mogelijk of breng gerust een bezoek aan onze Cash & Carry in Raalte. Wij hebben al onze planten efficiënt ingedeeld zodat u snel vindt waar u naar op zoek bent.

Positieve invloed groen

Vaste planten, bomen, bosplantsoen, coniferen, fruitbomen en eigenlijk al het groen heeft een positieve invloed op de gezondheid van mensen. Ze zuiveren de lucht en zijn onmisbaar voor zuurstofproductie. Daarnaast werkt groen ook nog eens geluiddempend en zorgt het voor een natuurlijke afvoer van regenwater. Al onze vaste planten komen van kwekers die verstand hebben van de planten die ze leveren. Hierdoor bent u verzekerd van vast planten van topkwaliteit.

Cash & Carry vaste planten

Groenprofessionals kunnen altijd terecht bij onze Cash & Carry. Deze goed georganiseerde 15.00 m2 meter grote showroom is te vinden in Raalte. Omdat alle planten per stuk en met consumentenadviesprijs gelabeld zijn, kunt u als hovenier ook samen met uw klant onze Cash & Carry bezoeken om planten en bomen te laten zien. Heeft u vragen over ons aanbod? Stel ze gerust aan uw vaste planten groothandel, we beantwoorden ze graag. Naast vaste planten vindt u bij ons ook bomen, heesters, coniferen, rozen, klimplanten, fruitplanten etc. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 16.30 uur en op zaterdag van 7.30 uur tot 12.00 uur.