Rhododendrons (243)

Gespecialiseerd in de verkoop van Bos Rhododendrons, biedt groothandel Olaf Nijenkamp een ruim assortiment van deze prachtige sierplanten. Ze zijn vaak terug te zien in tuinen en parken. Het is van nature een bosplant die het beste tot zijn recht komt onder een bladerdek van de bomen. Wij kweken en zetten op een 4 hectare grote boslocatie Bos Rhododendrons in verschillende uitvoeringen uit. Op deze manier hebben ze uiteindelijk de kwaliteit en grootte van geschikte Rhododendrons voor op een oprijlaan of chique tuin. Dankzij jarenlange ervaring zijn wij een ware specialist op het gebied van Rhododendros.

Vakkundig advies Rhododendrons

Bent u hovenier en bezig met het aanleggen van een tuin? Olaf Nijenkamp adviseert u graag bij de keuze van de variëteit, het aantal per m2, de bodembewerking en de aanplanting. Betreft het een bestaande aanplant en wilt u meer weten over onderhoud, bladverkleuring en bemesting? Geen probleem, we komen langs op locatie en bespreken de mogelijkheden met u. Bij deze planten is de kennis over bloei, groei, bemesting en beplanting van groot belang. U kunt met al uw vragen bij ons terecht over de aanleg en het onderhoud van Bos Rhododendrons

Planten van topkwaliteit

Bij ons heeft u de mogelijkheid om samen Bos Rhododendrons uit te zoeken of ervoor te kiezen een foto te laten sturen vanuit onze kwekerij. Bij Olaf Nijenkamp bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Wij rooien, verpakken en leveren de Rhododendrons netjes af in de tuin of het project waar u mee bezig bent. Het is tevens mogelijk de planten te laten bezorgen in fases.

Direct inkopen

Bent u van plan een Rhododendron te kopen? In onze showroom vind u een ruim aanbod van deze prachtige planten. Of u nu kiest voor Rhododendrons in het wit, roze of paars, in onze showroom vindt u het allemaal. Op ons 15.000 m2 terrein in Raalte hebben we allerlei planten voor uw groenproject of tuincentra bij elkaar. De medewerkers van de Cash & Carry weten exact wat uw verwachtingen zijn van tuinplanten, zij staan u graag te woord. Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 16.30 uur en op zaterdag van 7.30 uur tot 12.00 uur. Heeft u een specifieke vraag voor uw groothandel in Rhododendrons? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.