Potgronden (2)

De basis voor de groei en ontwikkeling van uw planten en bomen is potgrond. Olaf Nijenkamp is uw groothandel in potgrond en toebehoren. In ons assortiment vindt u diverse soorten potgronden voor de verbetering van het bodemleven. Ieder proces stelt eigen eisen aan potgrond. Of u als hovenier of tuincentra een bestelling wenst te plaatsen, bij ons slaagt u gegarandeerd. Wij bieden voor ieder gewas geschikte potgrond. Weet u niet precies welke potgrond het meest geschikt is voor uw situatie? Vraag onze medewerkers gerust om hulp.

De zekerheden van Olaf Nijenkamp

Bij ons is alles mogelijk, maar kwaliteit staat op 1. Het is ons streven om te investeren in gezonde groei. Hierdoor blijven we scherp in de markt en weten we wat de trends zijn. U en uw klanten moeten tevreden zijn of dit nou om potgrond gaat of planten en bomen. Olaf Nijenkamp biedt u het beste. Bij ons bent u verzekerd van het volgende:

  • Topkwaliteit
  • Ruim aanbod
  • Betrouwbare logistiek
  • Scherpe prijzen
  • Goede service

Het is zowel online als fysiek mogelijk uw potgrond bij ons te bestellen, vijf dagen per week rijden we door heel Nederland om bestellingen af te leveren.

De mogelijkheden van potgrond

Zoals u merkt zijn de mogelijkheden die Olaf Nijenkamp te bieden heeft eindeloos. Laat ons weten waar u potgrond voor nodig heeft en wij helpen u bij uw zoektocht. Wij hebben al meer dan 25 jaar hebben wij ervaring in deze branche. Onze medewerkers kunnen u daarom altijd van passend advies voorzien. U kunt ons complete aanbod met eigen ogen bekijken in onze showroom in Raalte. Via onze speciaal ontwikkelde tool, BeplantingsplanOnline heeft u 24/7 inzicht in planten, prijzen en voorraad. Deze app is ontwikkeld voor hoveniers, grootgroen, werkvoorbereiders, inkopers en architecten. Hiermee heeft u een tool in handen waarmee u als groenprofessional uw klanten snel kunt bedienen.

Interesse in potgrond?

Olaf Nijenkamp is dé groothandel in potgrond professionals. Wij helpen u aan de juiste potgrond, boom, plant of toebehoren. Heeft u vragen over ons assortiment potgrond of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.