Perkgoed (26)

Kwaliteit staat bij Olaf Nijenkamp, groothandel in perkgoed voorop. Wij zijn van mening dat onze klanten topproducten verdienen. Om deze reden vindt u bij ons een ruim aanbod perkgoed. Deze zijn zowel te bestellen via onze online webshop als de fysieke Cash & Carry in Raalte. Wij bieden gemak, controle en betrouwbaarheid voor elke klant; van uitvoerder tot calculator en van hovenier tot architect. Daarnaast rijden we vijf dagen per week door heel Nederland om uw planten te bezorgen.

Perkplanten en tuinplanten

Perkplanten zijn vaak felle eenjarige bloeiers. Ze zorgen voor kleurige accenten in iedere tuin. We zien ze vaak terug in bloembakken of zonnige plaatsen in tuinen. Perkgoed bloeit vaak tot diep in de herfst. Ze stoppen met bloeien als de nachtvorst intreedt. Tuinplanten zijn vaste planten. Deze komen ieder jaar weer terug. Het is bij perkplanten aan te raden te combineren in kleine groepjes om zo mooi te combineren.

Maak kennis met ons assortiment

De planten die te vinden zijn bij Olaf Nijenkamp bieden de mogelijkheid om rijke combinaties te maken. Hiervoor zijn de volgende perkplanten een goede basis: Lobelia, Calibrachoa, Primula aucalis of Calibrachoa Million Bells Red. Het maakt voor ons geen verschil of u uw perkgoed nu koopt via onze online shop of onze fysieke distributie. Wij staan altijd voor u klaar om u bij te staan in uw zoektocht naar de juiste perkgoed planten voor uw project of tuincentrum.

Inspiratie op doen als particulier?

Hoewel wij een groothandel zijn in perkgoed, bomen, bosplantsoen, coniferen, fruitbomen en nog vele andere soorten planten, kunt u als particulier wel inspiratie op doen bij Olaf Nijenkamp. Maak een afspraak met uw eigen hovenier om samen een bezoek te brengen aan onze cash & Carry in Raalte.

Perkgoed online bestellen

Voor de beste kwaliteit perkgoed en scherpe prijzen gaat u naar groothandel Olaf Nijenkamp. Hoveniers, grootgroen, architecten, tuincentra en zelfstandige groenafdelingen zijn bij ons verzekerd van een ruim aanbod en nieuwe trends in de branche. In ons assortiment bieden we aleen producten van hoogwaardige kwaliteit. Wilt u meer weten over ons perkgoed? Neem contact met ons op, we staan u graag te woord.