Klimplanten (455)

Een landelijke sfeer creëert u met de juiste klimplanten. Een andere mogelijkheid is om muren te bedekken met klimplanten of het realiseren van een natuurlijke scheiding. Een kwalitatief hoogwaardig assortiment klimplanten vindt u bij uw groothandel in klimplanten: Olaf Nijenkamp. Maak kennis met de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden en dat alles tegen zeer scherpe prijzen. U vindt ons grote terrein van 15.00m2 in Raalte. Zoek als hovenier of tuincentrum op uw gemak de gewenste klimplanten bij elkaar.

Soorten klimplanten

We kunnen klimplanten verdelen in twee groepen. Echte klimmers en slingeraars. Klimop, wingerd en hydrange behoren tot de klimmers. Deze planten hebben geen hulp nodig en houden zich door middel van hechtwortels of zuignapjes vast. Bekende slingerplanten zijn blauwe regen, kamperfoelie en clematis. Deze klimplanten groeien met behulp van bijvoorbeeld draadwerk of een klimrek. In onze webshop vindt u diverse mogelijkheden hiervoor.

Waarom uw klimplanten bestellen bij Olaf Nijenkamp?

  • 25 jaar vakkennis van planten en bomen
  • Ruim assortiment
  • Scherpe prijs
  • Snelle levering
  • Advies op maat
  • Strenge kwaliteitscontrole voor aflevering

Wij bezorgen door heel Nederland

De geschikte klimplanten kunnen vinden? U kunt ervoor kiezen ze zelf af te halen of door ons te laten bezorgen. We bestellen uw planten bij verschillende kwekers in Nederland en Europa. In Raalte verzamelen we alles en maken we ze klaar om te vervoeren. We letten hierbij goed op de vochtigheid en onkruidvrije kluiten en potten. De klimplanten worden gecodeerd zodat u ze snel in de vakken kunt zetten bij aankomst. Wij zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 07:30 – 16:30 en op zaterdag van 07:30 – 12:00. Heeft u vragen over onze klimplanten of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.