Heesters (1573)

Heesters zijn er in vele soorten en maten. Dit maakt ze geschikt voor uiteenlopende groenprojecten. Of u nu op zoek bent naar een Abelia grandiflora, Abeliophyllum distichum of Acer campestre, bij Olaf Nijenkamp vindt u het allemaal. Wij zijn dé groothandel in heesters. Zoekt u als hovenier een geschikte heester? Wij zijn de perfecte schakel tussen kwekers en groenprofessionals. Bekijk ons assortiment direct online.

Wat is een heester?

Dit is een plant waarvan de stengels verhouten. Er zijn wintergroene en bladverliezende heesters. Deze grote groep planten heeft altijd wel een soort die in een bepaald jaargetijde bloeit. Dankzij heesters kan er het hele jaar een bloeiende tuin aan worden gelegd. Het verschil tussen heesters en vaste planten is dat veel vaste planten in de winter ondergronds zitten. Doordat heesters verhouten blijven ze altijd bovengronds.

De mogelijkheden van heesters

Combineren en variëren is met heesters geen enkel probleem. Via onze zoekfunctie kunt u onze heester op kleur, formaat van pot, plant of keurmerk selecteren. Al meer dan 25 jaar zijn wij specialist op het gebied van bomen en planten. Wij kunnen u daarom altijd voorzien van persoonlijk advies. Wilt u onze heesters zelf bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Raalte. Bent u al bekend met onze tool BelantingsplanOnline? Deze app biedt u als professional vele voordelen.

Cash & Carry groothandel

De geschikte heesters gevonden? U kunt ervoor kiezen deze af te halen bij onze Cash & Carry in Raalte. Een andere mogelijkheid is ze door ons te laten bezorgen. De planten verzamelen we en pakken ze netjes in zodat ze klaar zijn om vervoerd te worden. Dit doen we uiterst secuur. Alles wordt gelabeld, zo kunt u alles tijdens de aanleg in de vakken zetten. Bestellingen die we voor vrijdag 12:00 uur ontvangen worden de week erop bezorgd. Heeft u een vraag over onze heesters of een ander product uit ons assortiment? Bel of mail ons gerust voor meer informatie.