Gazon (14)

De graszoden van Olaf Nijenkamp kunt u inzetten voor speelgazons, golfbanen, siergazons of zelfs voetbalvelden. Dankzij onze graszoden bereikt u een prachtig resultaat. Een heel seizoen wachten tot het gazon te gebruiken is hoeft al lang niet meer. Steeds meer mensen kiezen ervoor graszoden te laten leggen en dat snappen wij maar al te goed. Bent u als hovenier op zoek naar graszoden voor een project of wilt u als tuincentrum onze graszoden toevoegen aan uw assortiment? Bekijk ons aanbod direct online.

Voordelen graszoden

In ons assortiment komt u verschillende soorten graszoden tegen. Op deze manier weten we zeker dat er geschikte graszoden tussen zitten voor ieder doel. De mogelijkheden die wij bieden zijn eindeloos. U kunt bij ons eenvoudig uw voorkeur qua maat en kenmerk doorgeven. Wij zorgen vervolgens voor een passend advies op maat. Een aantal voordelen van onze graszoden:

  • Gelijk te gebruiken
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Makkelijk te leggen
  • Geen last van onkruid
  • Gekweekt volgens strenge richtlijnen
  • Groei mogelijk in zon en schaduw
  • Vrijwel het gehele jaar verwerkbaar
  • Goedkoper dan ingezaaid gras
  • Levering door heel Nederland

Onderhoud graszoden

Om zo lang mogelijk te genieten van onze graszoden is juist onderhoud van groot belang. Voor het maaien van het gras is een goed afgestelde maaimachine nodig. Het gras kan het beste in het voorjaar gemaaid worden, liefst door een vakman. Hoe vaak er gemaaid dient te worden is afhankelijk van het seizoen en hoe hard het gras groeit. Wij adviseren vroeg in het voorjaar en laat in het najaar 1 maal per week. Wanneer het gazon bij extreme weersomstandigheden wordt betreden kan er schade worden aangebracht. Denk hierbij aan sneeuw en vorst. Om het gazon te bemesten geniet een organische meststof de voorkeur of langwerkende kunstmest. Sproeien is alleen nodig bij langdurige droogte.

Uw graszoden laten bezorgen

Of u nu kiest voor graszaad, bloemrijk grasland of blokzoden bij groothandel Olaf Nijenkamp bieden we de mogelijkheid om uw graszoden te laten bezorgen. Bij ons bent u verzekerd van een scherpe prijs en de beste service. Heeft u een vraag over ons assortiment of wilt u meer weten over onze graszoden groothandel? Bel of mail ons gerust.