Coniferen (391)

Coniferen zijn er in vele soorten en maten en daardoor geschikt voor uiteenlopende groenprojecten. Of u nu op zoek bent naar een bodembedekker of juist een hoge blikvanger; bij coniferen groothandel Olaf Nijenkamp vindt u een uitgebreid assortiment. Bent u als hovenier op zoek naar geschikte coniferen voor uw project? Dan is Olaf Nijenkamp de perfecte schakel tussen kwalitatieve kwekers en u als groenprofessional. Bekijk ons aanbod!

Achtergrondinformatie over coniferen

De conifeer behoort tot de naaldbomenfamilie. Binnen de coniferengroep in het plantenrijk bestaan ruim zeshonderd soorten, waarvan de meeste altijd groen zijn. Slechts een enkeling verliest ’s winters zijn naalden. Coniferen vormen dan ook een uitstekende keuze voor groenprojecten die ook in de winter groen moeten blijven. In tegenstelling tot veel andere bomen bezit een conifeer naaldvormig of schubvormig blad, in plaats van bladeren. Wel bestaan er coniferensoorten waarvan het loof meer op bladeren dan op naalden lijkt.

De mogelijkheden van coniferen

U merkt het al: de mogelijkheden die coniferen u bieden zijn eindeloos! Bij Olaf Nijenkamp kunt u daarom gemakkelijk uw voorkeuren qua kleur, maat en keurmerk aan ons doorgeven. We voorzien u graag van passend advies voor uw groenproject, of u nu als hovenier, architect, inkoper of werkvoorbereider werkzaam bent. Dankzij onze vakkennis die we in meer dan 25 jaar hebben opgedaan weten we als geen ander welke coniferen geschikt zijn voor welke toepassing. Wilt u onze coniferen eerst met eigen ogen zien? Uiteraard kunt u ons aanbod coniferen rustig komen bekijken in onze groene showroom in Raalte. Bovendien kunt u onze speciaal ontwikkelde tool, BeplantingsplanOnline, downloaden; een app die u als groenprofessional allerlei voordelen biedt.

Interesse in coniferen?

Olaf Nijenkamp is dé groothandel in coniferen voor u als groenprofessional. We helpen u graag aan de juiste conifeer voor uw groenproject en voorzien u indien gewenst van passend, specialistisch advies. Heeft u vragen over onze coniferen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.