Bosplantsoen (314)

Op zoek naar maatwerk in plantenlijsten? Maak kennis met Olaf Nijenkamp, dé groothandel in bosplantsoen. U kunt ons zien als de schakel tussen kwekers en professionals. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatieve beplanting tegen de beste prijs. We beschikken over een grote voorraad zodat u verzekerd bent van een snelle levering.

Over bosplantsoen

Bosplantsoen heeft een natuurlijke uitstraling. Het is een verzamelnaam voor verschillende inheemse heesters. Voor de aanleg voor bosplantsoenen worden er vaak ook uitheemse heersers gebruikt. Een groot voordeel aan bosplantsoen is dat het redelijk snel groeit en een afscheiding vormt. Het biedt beschutting voor vlinders en vogels en vraagt tevens niet veel onderhoud.

Bezorgen van uw bosplantsoen

U heeft de keuze uw bosplantsoen af te halen bij onze Cash & Carry in Raalte of we bezorgen de planten op de plek waar u wenst. Bij diverse kwekers in heel Nederland en overig Europa bestellen we planten van uw plantlijst. In Raalte verzamelen we de planten en verpakken ze netjes. Hierbij letten we goed op de vochtigheid en onkruidvrije kluiten en potten. We coderen de planten, zodat u tijdens de aanleg alles snel in de vakken kunt zetten. Wij weten als geen ander dat het vervoeren van bomen en planten specifieke vakkennis vereist, daarom regelen we de logistiek het liefste zelf. Niet voor niets kiezen steeds meer klanten om het logistieke proces aan ons over te laten!

Waarom uw bosplantsoen bestellen bij Olaf Nijenkamp?

  • 25 jaar vakkennis van planten en bomen
  • Ruim assortiment
  • Scherpe prijs
  • Snelle levering
  • Advies op maat
  • Strenge kwaliteitscontrole voor aflevering

Bosplantsoen bestellen

Het geschikte bosplantsoen gevonden? Plaats uw bestelling online en wij regelen de rest. Liever ons assortiment met eigen ogen zien? U bent van harte welkom op ons terrein van 15.000 m2 in Raalte. Onze medewerkers weten wat u verwacht van tuinplanten en kunnen u altijd van gedegen advies voorzien. Naast planten en bomen bieden wij ook diverse materialen zoals boompalen, spijkers, gereedschap, potgrond en meststoffen. Wij zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 07:30 – 16:30 en op zaterdag van 07:30 – 12:00. Heeft u vragen over ons bosplantsoen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.