Het is tijd om kennis te maken met u !

Welkom bij Olaf Nijenkamp BV

Wij zijn Olaf Nijenkamp BV. Groothandel in tuinplanten; de schakel tussen kwekers en groenprofessionals. Of het nu online of via onze fysieke distributie is; wij streven naar maatwerk in plantlijsten. We bieden gemak, controle en betrouwbaarheid voor elke klant; van uitvoerder tot calculator en van hovenier tot architect. En… we zijn altijd dichtbij; 5 dagen per week rijden we door heel Nederland met onze vrachtwagens om uw planten af te leveren.

Wij blijven graag in gesprek met onze klanten. We beoordelen onze klanten zoals we zelf ook graag beoordeeld willen worden. Dus vragen we u wat u van onze dienstverlening vindt, maar ook of we op bepaalde punten nog beter kunnen. Dat levert meestal mooie gesprekken op.

Samenwerken en kansen pakken

Voor groenprofessionals is geen maand hetzelfde. Dat maakt het vak mooi en uitdagend. Daarom blijven wij in beweging. Ook omdat we zelf steeds nieuwe plannen hebben. Ideeën die ons helpen groeien, maar ook u verder helpen. We investeren continue in ‘BeplantingsplanOnline’, maar we werken ook continue aan de beste logistieke oplossingen. Allemaal kansen die we graag pakken om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Contact Olaf Nijenkamp Groothandel BV

Altijd dichtbij!

Alles is mogelijk, maar kwaliteit staat op 1

Investeren in gezonde groei. Dat is ons streven. Daardoor blijven we scherp in de markt. We weten wat de trends zijn en kennen het aanbod bij kwekers. Maar veel belangrijker voor ons is de kwaliteit die we bij u laten zien; in service en de geleverde tuinplanten. Uiteindelijk is het toch uw klant die tevreden moet zijn!

Onze klanten zijn vakprofessionals in het groen

Olaf Nijenkamp Groothandel Tuinplanten biedt maatwerk in complete plantlijsten. Dat doen we voor hoveniers, grootgroen en overheid. Van bloembak tot tuinaanleg of van plantsoen tot groene aanbesteding. We zijn geworden wat we zijn dankzij een continue stroom van kleine en grote opdrachten: elk nieuw groenproject zien wij als een mooie opdracht. We laten u graag zien wat we kunnen! 

Bent u particulier?

Onze bedrijfsnaam zegt het al. We zijn een groothandel in tuinplanten... en dat al meer dan 25 jaar. We hebben gebouwd aan duurzame en goede relaties met onze klanten in de professionele groensector. Particulieren kunnen daarom niet rechtstreeks bij ons kopen. Dat betekent niet dat u geen inspiratie op kunt doen bij Olaf Nijenkamp BV. Lees verder...

Bestellen zonder zorgen

  • Groothandel in planten en producten

  • 25 jaar vakkennis van planten en bomen die we graag met u delen

  • Strenge kwaliteitscontrole voor aflevering

  • Prijs en kwaliteitsgarantie voor één seizoen

  • Gratis advies over plant en aanplant

Start BeplantingplanOnline