Supersnel op de plek waar u aan het werk bent!

Bezorgen van uw tuinplanten

Planten en bomen kunnen bij onze Cash & Carry in Raalte afgehaald worden, maar we bezorgen net zo gemakkelijk op de plek waar u aan het werk bent. De planten van uw plantlijst bestellen we bij diverse kwekers in heel Nederland en overig Europa. We verzamelen de planten in Raalte en verpakken ze uiteindelijk netjes in onze eigen vrachtwagens. Het verpakken doen we secuur en we letten op bijvoorbeeld op de vochtigheid en onkruidvrije potten of kluiten. De planten worden gecodeerd met een label, zodat u tijdens de aanleg alles snel in de vakken kunt zetten.

Het vervoeren en plaatsen van bomen en planten vereist een specifieke vakkennis over de kluitmaat, de lengtemaat en de kwetsbaarheid van de planten. Daarom regelen we de logistiek het liefste zelf, met eigen vrachtwagens en vaste chauffeurs. Niet voor niets kiezen steeds meer klanten ervoor om het logistieke traject aan Olaf Nijenkamp toe te vertrouwen.

Bestelt u vrijdag voor 12.00 uur? Dan leveren we de planten de week erop ... op de juiste plaats, zoals afgesproken! We bezorgen uw planten gratis bij een orderbedrag vanaf € 350,00.

Verantwoorde en duurzame logistiek

We streven naar een duurzaam inkoopbeleid, waarbij de herkomst van de planten en de betrouwbaarheid van de kweker centraal staat. Met Milieukeur nemen we onze verantwoordelijkheid voor een duurzame logistiek van de Milieukeur gecertificeerde bedrijven.

In BeplantingsplanOnline.nl - onze enorme databank tuinplanten - selecteert u eenvoudig de planten die we leveren met Milieukeur.

Gratis bezorgen van uw planten. Reken uit uw voordeel!

  • Gratis beplantingsplan online

  • Binnen 5 werkdagen FRANCO geleverd op een door u gewenste locatie

  • 25 jaar vakkennis van planten en bomen die we graag met u delen

  • Strenge kwaliteitscontrole voor aflevering

  • Databank met meer dan 300.000 planten en producten

Start BeplantingplanOnline