Leren en werken binnen een bedrijf waar geen dag hetzelfde is!

Logistiek leren; Van automatisering tot laaddock.

We bieden leerbanen en stageplaatsen voor:

- Logistiek teamleider (leerbaan BBL)

- Logistiek medewerker (leerbaan BBL)

- Medewerker agrohandel en logistiek (stage BOL)

Wij begeleiden logistieke talenten een stap verder met een uitdagende stageplaats. We laten je kennismaken en werken met een succesvol geautomatiseerd systeem voor het inkopen, verkopen, verzamelen, verdelen en verladen van tuinplanten en bomen. Je doet ervaring op binnen een klein team van medewerkers die hun eigen specialiteit graag met je delen. Afhankelijk van je opleiding kun je ervaring opdoen in planning, logistieke processen of het werken met heftrucks en het laden en lossen van onze vrachtwagens. 

We vragen van jou een gemotiveerde houding waarbij je laat zien dat je graag stappen wilt maken binnen je opleiding! Dan geven wij je de ruimte om zoveel mogelijk facetten van het logsitieke traject te leren! 

Wil je meer informatie over de stage of een kennismakingsgesprek? Bel dan met Olaf Nijenkamp of Jan Lantinga. telefoon 0572 352131.

 

Wil jij erkend hovenier worden?

Wil jij later werken als erkend hovenier? Na een stage bij Olaf Nijenkamp BV ken je alle tuinplanten uit je hoofd!

Wij hebben stageplaatsen voor:

- Vakbekwaam hovenier (Stage BOL)

- Medewerker hovenier (Stage BOL)

Je gaat heel veel leren over bomen en planten. Van heester tot vaste plant en van rozen tot bomen. Na een serieuze stage bij Olaf Nijenkamp Tuinplanten BV ken je de plantenvarieteiten die in Nederlandse tuinen voorkomen. Je draait mee met onze logistieke medewerkers die dagelijks plantenlijsten verwerken en de planten en bomen klaarzetten voor je toekomstige collega-hoveniers. Zo heb je alvast een inkijkje hoe het werkt met plantlijsten klaar maken voor het aanleg en onderhoud. 

Ben jij de hovenier in de dop die graag alle facetten van het groene vak wil leren? Plantenkennis is enorm belangrijk om je klanten te kunnen adviseren en begeleiden bij het aanleggen, onderhouden of renoveren van tuinen, maar ook bij het maken van je beplantingsplan. Ben jij gemotiveerd om alles te weten over het hoveniersvak? Dan maken wij je wegwijs en leren je in de praktijk alles over bomen en planten. 

Wil je meer informatie over de stage of een kennismakingsgesprek? Bel dan met Olaf Nijenkamp of Jan Lantinga. telefoon 0572 352131.

Erkend Leerbedrijf SBB

Olaf Nijenkamp Tuinplanten is erkend SBB Leerbedrijf. We leiden studenten op. We geven ze een inzicht in het werken binnen een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is. Ze krijgen een mooie praktijkopleiding en worden echte vakmensen. Is er een click tussen jou en het team van Olaf Nijenkamp Tuinplanten BV? Dan kan het zijn dat we je de mogelijkheid bieden om je stage om te zetten in een vaste baan binnen onze organisatie.  

Voor MBO studenten is het heel belangrijk om in de praktijk te leren. Wij vinden het belangrijk om vakmensen op te leiden in groen en logistiek en doen ons uiterste best om het maximale uit studenten te halen die graag verder willen groeien binnen hun vak. Daarom zijn we aangesloten als SBB leerbedrijf