Cash & Carry voor de hovenier

Direct inkopen

Groot assortiment voor de hovenier

Cash & Carry Olaf Nijenkamp is een mooie en goed georganiseerde groene showroom voor groenprofessionals. U vindt het 15.000 m2 grote terrein in Raalte. Als hovenier pakt u op uw gemak de tuinplanten voor uw groene project bij elkaar. Omdat alle planten per stuk en met consumentenadviesprijs gelabeld zijn, kunt u als hovenier ook samen met uw klant onze cash & carry bezoeken om planten en bomen te laten zien. Voordeel is dat u achteraf via www.beplantingsplanonline.nl alle planten die u heeft gezien op de cash & carry kunt samenstellen in een eigen beplantingsplan (met afbeelding, omschrijving en consumentenprijs).

Onze medewerkers van de Cash & Carry weten wat u verwacht van tuinplanten. Dat laten we zien met een professionele aanpak en service-gerichte houding. No-nonsense, maar met veel vakkennis en advies staan we u graag te woord.

Mooi meegenomen

Cash & Carry Olaf Nijenkamp is het inkoopcentrum voor de hovenier in midden Overijssel. In Raalte direct aan de N35 staat een strak gesorteerteerd assortiment bomen, heesters, vaste planten, coniferen, rozen, klimplanten, fruitplanten etc. Ook vindt u er materialen voor de tuin, zoals boompalen, spijkers, gereedschappen, potgrond en meststoffen.

De bomen en planten staan per soort en in diverse maten en hoogtes bij elkaar. Het assortiment van Cash & Carry Olaf Nijenkamp vormt een uitstekend basis voor elke aanlegklus of groenproject. Heeft u planten of een boom nodig die niet op voorraad staan? dan bestellen we deze snel voor u bij, zodat u binnen een paar dagen verder kunt met het afronden van uw tuin.

De cash & carry (groene showroom) is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 16.30 uur en op zaterdag van 7.30 uur tot 12.00 uur. U vindt ons in Raalte, direct aan de N35 Zwolle-Almelo (Almelosestraat 88, 8102 HE Raalte, telefoon 0572 352 131)

Bestellen zonder zorgen

  • Gratis beplantingsplan online

  • Binnen 5 werkdagen FRANCO geleverd op een door u gewenste locatie

  • 25 jaar vakkennis van planten en bomen die we graag met u delen

  • Gratis voor hoveniers, grootgroen, werkvoorbereiders, inkopers en architecten

  • Stel automatisch uw klantofferte samen in uw huisstijl

Start BeplantingplanOnline