Specialisten van huis uit!

Bos Rhododendron specialist

De charme van een Rhododendron

Rhododendrons zijn geliefd als sierplanten in tuinen en parken. De Rhododendron is van nature een bosplant, die het beste tot zijn recht komt onder een bladerdek van de bomen. Onder deze omstandigheden kweken wij van huis uit al meer dan 50 jaar Bos Rhododendrons.

Op een 4 hectare grote boslocatie worden de Bos Rhododendrons in verschillende varieteiten (in eigen beheer) succesvol gekweekt en uitgezet, zodat ze uiteindelijk de kwaliteit en de grootte hebben om mooie volwaardige wolken te creëren die bedoeld zijn voor een chique oprijlaan of als decor voor een natuurlijke (grote) tuin.

Kennis over groei, bloei, bemesting en beplanting luisteren nauw als het gaat om Rhododendrons. De jarenlange ervaring en vakkennis maken van ons inmiddels een veelgevraagde specialist bij aanleg en onderhoud van Bos Rhododendrons.

Vakkundig advies

Bent u bezig met het ontwerp of de aanleg van een tuin? Wij adviseren u graag bij de keuze van de variëteit, het aantal per m2, de bodembewerking en de aanplant. Gaat het om een bestaande aanplant en wilt u meer weten over bijvoorbeeld onderhoud, bladverkleuring of bemesting? Wij komen langs op locatie om samen met u de mogelijkheden te bespreken.

Kwaliteitsplanten

U kunt samen met ons de Bos Rhododendrons uitzoeken of we sturen u desgewenst een afbeelding van de Rhododendron vanaf onze eigen kwekerij. De zekerheid van kwaliteit is gegarandeerd. We rooien, verpakken en leveren de planten netjes af in de tuin of het project van aanleg. Uiteraard is het mogelijk om de planten in fases te bezorgen.