• Gratis voor hoveniers, grootgroen, werkvoorbereiders, inkopers en architecten

  • Databank met meer dan 300.000 planten en producten

  • Stel automatisch uw klantofferte samen in uw huisstijl

Grootste database voor hoveniers. Gratis!

Laat uw klant meekijken alsof het uw eigen plantendatabase is

Met BeplantingsplanOnline.nl heeft u als groenprofessional direct inzicht in uw groene business. BeplantingsplanOnline.nl is ontworpen voor hoveniers, grootgroen, werkvoorbereiders, inkopers en architecten. Ga direct aan de slag met uw eigen account en ervaar hoe BeplantingsplanOnline.nl kan helpen bij uw aanleg- en renovatieprojecten.

Handelsprijzen alleen inzichtelijk voor de groenprofessional met een eigen account

Dubbel invoerwerk van uw calculatie, plantlijst of groenproject is nu verleden tijd. Alle informatie die u nodig heeft staat online en is 24/7 te gebruiken in BeplantingsplanOnline.nl.  Tel uit uw (tijd)winst!

U bewaart eenvoudig de gegevens van uw calculatie of plantlijst in uw eigen klantaccount, zodat u deze later altijd kunt inzien en bewerken. U werkt binnen een beveiligde SSL-omgeving.

 

 

Haal winst uit uw groenproject

BeplantingsplanOnline.nl geeft u de tool in handen om uw klanten direct te laten meekijken bij het presenteren van een beplantingsplan. Samen bekijkt u de duizenden kleurenafbeeldingen, kiest u op kleur de gewenste planten en maakt u eenvoudig een scherpe calculatie. En dat alles kan overal, met uw laptop, tablet en mobiel. Met BeplantingsplanOnline.nl heeft u de tool in handen waarmee u als groenprofessional concurrerend blijft, uw klanten snel kunt bedienen en uw eigen marges kunt beschermen.  

Start nu gratis met BeplantingsplanOnline.nl

Voorwaarden gebruik BeplantingsplanOnline.nl

Olaf Nijenkamp Groothandel Tuinplanten heeft de webshop en BeplantingsplanOnline.nl in eigen beheer. Het voordeel voor u als klant is dat u altijd de juiste calculatie kunt maken op basis van de meest actuele voorraad- en prijsgegevens van de kwekers in Nederland.  

Klanten die regelmatig bij ons bomen en planten bestellen kunnen onbeperkt gratis gebruik maken van de complete database. 

Wees zuinig op uw gegevens

Wij vragen u om strikt vertrouwelijk met uw klantnummer en wachtwoord om te gaan om zo oneigenlijk gebruik en misbruik te voorkomen. Indien wij constateren dat er misbruik wordt gemaakt van de inloggegevens zal uw wachtwoord onmiddellijk worden geblokkeerd. 

Geen klant? Wel BeplantingsplanOnline.nl gebruiken?

Maakt u gebruik van BeplantingsplanOnline.nl alleen voor eigen gebruik en het maken calculaties? Dat vinden we geen probleem. Na 90 dagen vervalt echter wel automatisch uw wachtwoord als u geen klant bent bij Olaf Nijenkamp Groothandel BV en geen gebruik maakt van ons inkoopkanaal. Wij bieden u de mogelijkheid om door middel van een abonnement onbeperkt gebruik te maken van de complete database. U betaalt slechts € 150,00 per jaar.

Olaf Nijenkamp BV richt zich op professionele groenvoorzieners. Door middel van BeplantingsplanOnline.nl willen wij graag extra service bieden om het bestellen en opvragen van informatie voor onze klanten gemakkelijker te maken. Daar is onze database voor bedoeld en daar werken we elke dag hard aan.

Klik hier voor een abonnement